【明日大婚】只係儀式!鍾欣潼賴弘國9月才正式註冊

    63

    鍾欣潼曾拍攝過嘅婚紗寫真,正式婚紗照還未拍。(網絡圖片)

    鍾欣潼(阿嬌)同未婚夫賴弘國(Michael)拍拖未夠一年就認定對方為終身伴侶,雖然兩人低調籌備婚禮事宜,但最終亦被媒體披露二人定於美國時間「5.25」完婚。不過據報道,鍾欣潼與賴弘國屬意9月喺香港擺酒時再正式註冊,因此呢個婚禮只是一個儀式。

    阿嬌認愛賴弘國僅半年就宣佈閃婚。(網絡圖片)

    據悉,阿嬌母親、妹妹、表姊亦已相繼抵達洛杉磯,阿嬌聯同好姊妹阿Sa(蔡卓妍)日前完成Twins巡演後也已飛抵當地。另有媒體爆出,婚禮將於當地25日中午喺洛杉磯一間有近百年歷史嘅五星級酒店「Millennium Biltmore Hotel Los Angeles」舉行,並於晚上喺酒店內舉行西式晚宴。

    賴弘國跪地向鍾欣潼求婚(影片截圖)

    選定低V婚紗

    此外,好姊妹阿Sa和容祖兒之前許諾為阿嬌婚禮贊助婚紗,據知,阿嬌最終選定咗一款低V設計嘅性感婚紗,應該會喺婚禮上耀眼奪目。

    鍾欣潼、賴弘國(Instagram圖片)
    鍾欣潼Instagram留言

    這篇文章 【明日大婚】只係儀式!鍾欣潼賴弘國9月才正式註冊 最早出現於 流動新聞

    分享給好友:

    评论文章

    Please enter your comment!
    Please enter your name here